Lex van Hoepen – Directeur / hypotheekadviseur

Na mijn studie HEAO en universitaire studie bedrijfseconomie startte ik bij verzekeraar FBTO. Steeds meer trok het ondernemerschap mij richting het oprichten van eigen bedrijven. Dit heb ik altijd in de financiële wereld gedaan. Zo creëerde ik een beleggingsfonds, werd hypotheekadvieur en richtte in 2003 Hypotheken Midden Nederland op. Tevens ben ik sinds 2011 actief in vastgoedprojecten.

HMN Makelaars past in mijn interesse voor vastgoed en mijn visie dat het bedienen van klanten door het vervullen van hun behoeftes voor een onderneming het allerbelangrijkste is. Niet de producten, maar datgene wat je ermee vervult is van belang. Een klant wil geen hypotheek, een klant wil een woning tegen aantrekkelijke lasten. Daarnaast wil een klant zekerheid en vaak een mooi vermogen opbouwen.

Ik leerde de laatste jaren dat we de klant het beste kunnen bedienen door hem dus geen hypotheek te verkopen, maar te helpen bij het vinden van een woning.

Kennis van hypotheken is iets wat daarbij zeer ondersteunend werkt en waarin HMN makelaars uniek is. Wij bieden op woningen vanuit financieringszekerheid en wij verkopen woningen aan een klant waarvan wij weten dat deze kan afnemen. Dit leidt tot aantoonbare resultaten en meerwaarde voor klanten!

nl_NLDutch
× Contact via WhatsApp