Wij zijn HMN Makelaars: Peter Brandsma en Lex van Hoepen. We leggen graag uit hoe wij zijn ontstaan en vanuit welke visie we opereren.

Van hypotheekadviseur naar makelaar
In 2002 startte Lex van Hoepen het bedrijf Hypotheken Midden Nederland dat in de eerste jaren van haar bestaan vooral gericht was op de bemiddeling van hypotheken. Een aantal jaren later werd dat anders.

Doordat wij als hypotheekadviseurs altijd met woningen en makelaars te maken hadden werd de interesse voor het makelaarsvak steeds meer gewekt.

We begonnen in 2010 met het voor klanten aankopen van woningen en dat bleek zeer succesvol. Dat bouwden we langzamerhand steeds meer uit, waardoor we besloten eind 2020 een nieuwe bedrijf op te richten, zijnde HMN Makelaars. Samen onder één dak, waardoor er hele korte lijnen zijn tussen de afdeling financieringen en de afdeling makelaardij.

Waarom HMN Makelaars?
Omdat wij niet alleen weten wat de klant kan financieren. maar ook omdat we met een goede voorbereiding in de markt een hypotheek in een week kunnen rondmaken.

De kracht van HMN makelaars is dat wij de financieringsmogelijkheden voor onze klanten al hebben bekeken. We doen dit als eerste en voordat we aan enig zoek- of biedingstraject beginnen.

Juist door onze kennis van de vastgoedmarkt, het onderhandelingsspel, onze financiële kennis en omdat we middenin het hypotheekbemiddelingsvak staan, kunnen we je als de beste helpen. Er is geen aankopend makelaar die kan opereren als HMN makelaars. Daarnaast wordt het hebben van één aanspreekpunt voor zowel het aankoop als het financieringstraject als zeer plezierig door onze klanten ervaren.

nl_NLDutch
× Contact via WhatsApp