Wat anderen over HMN Makelaars zeggen lees je hier. Laat zelf gerust ook een review achter.

Geen beperkingen zien maar kansen!

Rated 5 out of 5
March 21, 2024

ND Wondel

Jan 2024. Onze financiële situatie om een nieuwe hypotheek af te sluiten/oversluiten werd bemoeilijkt i.v.m. nieuwe wetgeving omtrent het PGB inkomen. Na vele gesprekken met o.a. De bank zijn wij gaan zoeken naar mogelijkheden op Google. Wij kwamen uit op de website van www.hypothekenmiddennederland.nl en kregen een positief gevoel na het lezen van de informatie op de website. Wij namen telefonisch contact op. Zeer vriendelijk en duidelijk werden wij te woord gestaan en na korte uitleg van de situatie kregen wij een afspraak voor de volgende dag met de heer Chris de Nieuwe. Wat een fijn en duidelijk gesprek. Zeer goed geadviseerd en al bleek onze aanvraag “hoge wiskunde hypotheek” heer Chris de Nieuwe wist het toch heel duidelijk uit te leggen en gaf ons naar lange tijd weer positieve hoop. Ons huis werd verkocht en wij moesten z.s.m. een woning in Almere kopen, wat in deze tijd bijna onmogelijk lijkt. De heer de Nieuwe adviseerde ons over de aankoopmakelaar. En werden wij in contact gebracht met Peter Brandsma, wat ook weer de juiste match was. Peter Brandsma heeft ons fantastisch geholpen. Ook een fijne en snelle samenwerking tussen ons en de mensen van Hypotheken Midden Nederland. Het lukte Peter Brandsma om de woning die wij graag wilde voor ons te kopen. Wij zijn Meneer Chris de Nieuwe, Peter Brandsma en Marc Warme Link dan ook dankbaar voor de begeleiding, fijne en duidelijke communicatie en volle inzet.

Wondel

does generic priligy work

Rated 1 out of 5
December 22, 2023

Priligy Fregni M, Ciribilli Y, Zawacka Pankau JE

OyesQhZKa

Super service

Rated 5 out of 5
April 19, 2023

Onze makelaar, Peter heeft mijn verwachtingen overtroffen. Zeer vriendelijk, deskundig en keurig alle afspraken nagekomen.

Djieto Ramcharan

Expertise and reliability

Rated 4 out of 5
August 10, 2022

That's what I was looking for in a broker and that's what I found in Peter Brandsma. In addition, he even knew how to make a party out of the less fun aspects of selling a house. In short, highly recommended. (translated)

Rogier

Peter Brandsma

Rated 5 out of 5
January 27, 2022

Helped by Peter Brandsma. From start to finish, Peter helped us and provided us with advice. For each choice, a clear path is outlined with why we should make which choice. We were able to fall back on his help at all times during the entire process. Many thanks (translated)

Jiri Ruttenm

en_GBEnglish
× Contact via WhatsApp