Wat anderen over HMN Makelaars zeggen lees je hier. Laat zelf gerust ook een review achter.

does generic priligy work

Rated 1 out of 5
december 22, 2023

Priligy Fregni M, Ciribilli Y, Zawacka Pankau JE

OyesQhZKa

Super service

Rated 5 out of 5
april 19, 2023

Onze makelaar, Peter heeft mijn verwachtingen overtroffen. Zeer vriendelijk, deskundig en keurig alle afspraken nagekomen.

Djieto Ramcharan

Deskundigheid en betrouwbaarheid

Rated 4 out of 5
augustus 10, 2022

Dat is wat ik zocht in een makelaar en dat is wat ik had gevonden in Peter Brandsma. Daarnaast wist hij zelfs van de minder leuke facetten van een huis verkopen een feestje te maken. Kortom een dikke aanrader.

Rogier

Peter Brandsma

Rated 5 out of 5
januari 27, 2022

Geholpen door Peter Brandsma. Van begin tot einde proces heeft Peter ons geholpen en voorzien van adviezen. Bij iedere keuze een duidelijk pad geschetst met waarom we welke keuze zouden moeten maken. We hebben tijdens het hele proces op alle momenten terug kunnen vallen op zijn hulp. Veel Dank

Jiri Ruttenm

Alles onder één dak

Rated 4 out of 5
september 7, 2021

Voor het verkopen van mijn appartement heb ik HMN makelaars ingeschakeld. Ik werd goed op de hoogte gehouden van alle voorgang en de communicatie was prettig. Ze waren ook goed te bereiken bij vragen. Er waren wat kleine dingen misgegaan, maar dat hebben ze keurig netjes opgelost. Verder was ik ook zeer tevreden over het gekregen bod en het hypotheekadvies. Mocht je hypotheekadvies nodig hebben dan kan je dat ook gerust aan HMN overlaten.

Verder vond ik het leuk om juist een wat kleiner bedrijf een kans te geven, ik was hier in ieder geval geen nummertje.

Melissa de Rijk

nl_NLDutch
× Contact via WhatsApp