drs. Peter Brandsma – Makelaar KRMT

Als 5-jarig jongetje verhuisde ik met mijn ouders en broer naar een klein dorpje in Friesland, waar we een oud vervallen boerderijtje betrokken en mijn vader deze eigenhandig verbouwde tot een prachtige woonboerderij.

Daarmee is het vinden en creëren van een droomwoning er bij mij met de paplepel ingegoten en heb ik al van jongs af aan ervaren hoe het is om kansen aan te grijpen en mogelijkheden binnen het ogenschijnlijk onmogelijke te zien.

Na mijn studie Bedrijfskunde en een aantal jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, besloot ik in 2010 voor mezelf te beginnen en richtte ik een bouwbegeleidingsbureau op. Vele mooie verbouwingen en nieuwbouwprojecten heb ik mogen vormgeven, waarbij mijn rol als procesbegeleider in nieuwbouw steeds meer verschoof naar die van makelaar. Omdat die rol mij goed lag en het me meer en meer energie gaf om mensen te helpen bij het vinden van hun (droom)woning besloot ik mijn makelaarspapieren te halen. Daarmee heb ik de opgedane kennis in de praktijk getoetst aan de theorie, zodat ik daarmee als gecertificeerd makelaar beslagen ten ijs aan de slag kon.

Als makelaar binnen HMN Makelaars help ik je met veel enthousiasme en gedrevenheid bij zowel het vinden van de perfecte woning als bij de verkoop van jouw huis. Dat doe ik met een persoonlijke aanpak, dromen zijn immers uniek, en altijd met de intrinsieke motivatie om te komen tot een ideale uitkomst. 

Neem gerust contact met mij op!

peter@hmnmakelaars.nl
06-21848767

nl_NLDutch
× Contact via WhatsApp