Heb jij het plan om je woning te gaan verkopen? HMN Makelaars helpt je! Dat doen wij op onze persoonlijke manier. We leren je kennen en gaan in deze spannende tijd naast je staan, zodat het verkopen van je huis zorgeloos is. We ontzorgen en adviseren over hoe en wanneer je je huis het beste te koop kunt aanbieden. Met een verkoopmakelaar in de arm heb je een hogere opbrengst en voorkom je ook nog eens dat je voor juridische verrassingen komt te staan.

Waarde bepalen
Ons werk voor jou begint met de waardebepaling van je woning. Dit hoeft geen taxatie te zijn. Een gevalideerde taxatie is alleen nodig voor je hypotheek. Aan de hand van de waardebepaling doen we je een voorstel over de manier waarop we jouw huis in de markt zetten. We kijken naar andere verkopen in de omgeving, de staat van jouw huis, de buurt waarin je woont én natuurlijk de markt.

Woningpresentatie
Hoe je huis gepresenteerd wordt, is heel belangrijk. Die bekende eerste indruk. We maken hier dus veel werk van. Goede teksten, aansprekende fotografie en we laten plattegronden maken, zodat de belangstellenden een goed beeld krijgen van je woning. Een verkoopbord hoort er natuurlijk bij en als je het wilt, kunnen we ook een drone die video’s maakt voor je huis inzetten en digitale bezichtigingen doen. Kortom, we maken gebruik van alle mogelijke manieren om jouw huis op een onweerstaanbare manier te presenteren.

Te koop
Funda is de bekendste en grootste huizenzoeksite met een enorm bereik. Hoe je een woning op Funda zet, bepaalt je bereik. Hoe meer bereik, hoe meer bezichtigingen. Wij weten welke foto’s je het beste als eerst kunt plaatsen en wat voor soort tekst aanspreekt om verder te lezen. De aanvragen tot bezichtigingen die we via Funda binnenkrijgen, verwerken we en plannen we in.

Bezichtigingen
Elke bezichtiging nemen wij serieus. Het kunnen immers de kopers van jouw huis zijn. Jij zorgt dat het huis lekker aan kant is, wij zorgen voor een warm welkom, goede uitleg en bezichtiging waarvan de belangstellenden een prettig gevoel krijgen. We kennen alle ins en outs van je huis, waardoor we veel vragen kunnen beantwoorden. Na elke bezichtiging laten we jou uiteraard ook weten hoe het ging.

Verkocht
De belangstellende wil je huis kopen en doet een bod. Wij adviseren je, maar jij bepaalt of je ermee instemt. We wijzen je op mogelijkheden, opties en eventuele beren op de weg. Wij hebben het contact met de kopers namens jou. Als jullie eruit zijn, maken we de koopovereenkomst op, die jullie en de kopers (meestal) bij de notaris tekenen. Gefeliciteerd! Wij zorgen natuurlijk dat de rest van het proces in goede banen wordt geleid.

nl_NLDutch
× Contact via WhatsApp