Je bent niet de enige. Het vinden van je droomhuis in deze tijd is geen eenvoudige opgave. Laat staan dat je er makkelijk tussenkomt en een bieding uitbrengt die jou tot de koper maakt. HMN Makelaars is een ervaren partij die je kan helpen bij dit soms energievretende proces. Dat doen we op een onderscheidende manier en met veel geduld. We kennen de markt, we weten wat er te koop is óf komt en we zorgen ervoor dat we binnen jouw budget een mooie woning vinden.

Hoe wil jij wonen?
Je huis moet perfect passen. Wat voor jou ‘perfect’ is, achterhalen we in een eerste kennismakingsgesprek. Dat maakt ons werk zo leuk. We leren elke klant echt kennen en gaan naast je staan om je te ontzorgen en het kopen van een huis (weer) leuk te maken. Door de behoefte achter de vraag te achterhalen, wordt voor ons duidelijk waar je écht naar zoekt. Wat is je budget, waar wil je wonen en hoeveel kamers heb je nodig? We brengen het allemaal in kaart en maken vervolgens een (zoek)profiel voor je aan.

Een stapje voor
Omdat we samen met Hypotheken Midden Nederland onder één dak zitten beoordelen we je financiële mogelijkheden al helemaal aan het begin van het proces en kijken we naar de beste voorwaarden voor jou. We denken hierin dus heel nauwkeurig met je mee, zodat jij precies weet waar je aan toe bent.
Het verzamelen van de benodigde documenten is geen probleem en we maken we je dossier snel compleet, zodat je alleen nog een koopakte en taxatie toe hoeft te voegen om je hypotheekaanvraag te kunnen doen. Dat scheelt tijd en stress, precies op het moment dat je je droomhuis vindt. Het maakt je slagvaardiger én dus aantrekkelijker als koper.

Zoeken en bezichtigen
Nu we weten waar je naar op zoek bent, gaan we aan de slag. We kijken in ons eigen bestand, zoeken binnen ons netwerk en kijken op de diverse woningsites. Als er naar ons idee een geschikte woning tussen zit, brengen we je hiervan op de hoogte en plannen een bezichtiging in. Kijken doen we uiteraard samen! We doen dat met een kritisch oog, zodat jij in alle vrijheid je gevoel kunt volgen.

Wat is het huis van je dromen waard?
Je weet pas wat iets wáárd is, als je wéét wat iets waard is! Wij helpen je met onze persoonlijke aanpak. Wij wijzen je onder andere op risico’s, onderzoeken de voorwaarden en adviseren je over de hoogte van de bieding, zodat jij je volledig kunt richten of je in deze woning gelukkig gaat worden.

Bieden
Je was meteen verkocht! Dit is het huis van jouw dromen. Uit ervaring weten we dat dit ook het moment is dat je gevoel de overhand kan nemen. Wij begrijpen dat, maar blijven rationeel meendeken. We bewaken al jouw belangen. Dat houdt in, de hoogte van de bieding en de voorwaarden van de tegenpartij. De onderhandeling voeren wij voor jou uit in nauwe samenspraak met jou uiteraard.

Aankopen
Yes! Je bod is geaccepteerd door de verkopers. De champagneglazen kunnen uit de kast worden gehaald. Wij gaan alles voor je in orde maken en de verkopende partij of de notaris maakt de koopovereenkomst op. Deze controleren we uiteraard voor je, voordat je gaat tekenen. Is de overeenkomst eenmaal getekend dan is het tijd om de champagne te ontkurken. Gefeliciteerd!

Verhuizen
Het is eindelijk zover, je hebt de sleutel van jouw droomhuis in handen. We gaan (indien gewenst) met je mee naar de notaris voor de levering. Voorafgaand hebben we samen de woning geïnspecteerd en de meterstanden opgenomen. Het is belangrijk om te checken of je de juiste verzekering hebt, daar kunnen we je ook bij helpen. En als er nog verbouwd of geklust moet worden, denken we (als je wil) met je mee. We helpen je graag bij het vinden van de juiste mensen voor de klus die jullie te wachten staat.

nl_NLDutch
× Contact via WhatsApp